2015. május 18., hétfő

Mit tettél velem? (Key & Taemin)


Megjegyzés: Ez a drabble (száz szavas történet) Key szemszögéből íródott, és a kép ihlette.

Műfaj: drabble, romantikus
Figyelmeztetés: yaoi és 12+

A basszus üteme épp úgy dübörgött mellkasomban, ahogyan az adrenalin lüktetett felforrósodott ereimben. Valósággal megrészegített a fények és hangok orgiája – s ebben a kábult forgatagban egyszer csak mellém léptél, és megcsókoltál.
Nevetgélve húzódtam el tőled, miközben a te arcod is akképp ragyogott, mintha csak egy viccet súgtál volna fülembe.
Mégis...
A konyhaasztalnál kábultságtól nehéz fejemet támasztva arra eszmélek, hogy mosolyodban gyönyörködöm, amint betipegsz kockás papucsodban és egyszerű kis pólódban, hogy jó reggelt kívánj. Már az sem zavar, ha értelmetlen dolgokról csacsogsz, ha a távolba mered tekinteted, mikor megszólítalak, ha elhagyod a tollam, amit elkértél...
Lee Taemin, mondd, mit tettél velem?


...Ézemi...

7 megjegyzés:

  1. Jaj, de kis cukkancs lett! :) Kibum olyan kis romantikus lélek, és még csak nem is tudja. :P Imádom. És valóban, Key összejöhet bárkivel, akkor is odáig meg vissza leszek érte. Nagyon tetszik, hogy egy száz szavason belül a koncerten történteket bemutattad, de még az utóhatását is, ahogy a konyhaasztalon mereng. És irtó aranyos a kis szerelmi vallomásszerűség a vége felé. Olyan Taemines a felsorolás. Elhagyja a tollát! :DDD El is képzelem, hogy a kis édes maknae maknaeskodik, Key meg csak mosolyogva figyeli minden lépését. Azért imádom a KeyTae/TaeKey párost, mert annyi mindent ki lehet belőle hozni. JongTaet ugyebár nem szeretem, de ott eléggé adott, hogy Jjong a seme, vagy legalább is olyasmi. JongKey favorit, de ott is csak kevesen mernek a fordított felálláshoz nyúlni (Hál' Istennek, te ezen kevesek közé tartozol :D ). De KeyTae/TaeKey valami ártatlan és tökéletesen édes dolog. Mindig valahogy elképzelem, hogy van a kis maknae, akit óv és félt az ő Ommája, de közben meg Tae is olyan férfias, és Key ösztönei ellenére - amelyek azt diktálják, hogy védje meg az ő kis babáját - beleszeret a fiúba. Annyi mindent lehet belőlük kihozni, annyi vegyes érzést, vonzalmat lehet megmutatni. Egyszerre lehetnek édesek és ártatlanok, vagy vadak és szenvedélyesek. Lehet plátói és viszonzott. :) Kicsit tudok ömlengeni róluk, mi? :)
    A végső mondat nagyon tetszik. Úgy összességében imádom. :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mosolyogva bólogatok, ahogy a soraidat olvasom, mert annyira egyetértünk: Kibum tudtommal kis romantikus, ha szerelmes, Taemint és a kettőjük kapcsolatát pedig pont ilyennek képzelem. Key ommát észrevétlenül gyengíti el Taemin férfiasan maknae-s viselkedése, a másik pedig egyaránt lehet irányító és ártatlan uke. :)
      És annyira jólesik, hogy te még a KeyHyunért sem vetsz meg. ;)
      A róluk való ömlengéshez én is tudnék csatlakozni; elrabolták a szívem. <3
      Nagyon örülök, hogy írtál, és köszönöm, hogy elolvastad! *-*

      Törlés
    2. Megvetni KeyHyun-ért? Imába foglalom érte a nevedet. :)
      Ezt jól megfogalmaztad. Szerintem is valahogy így van, hogy Key-t teljesen elgyengül Taeminnel szemben. :) Ha nem lennék őszinte és igazi JongKey/KeyHyun rajongó, KeyTae shipper lennénk. :) Vicces, mert egyébként az OFL-t eredetileg Key és Taemin főszereplésével akartam írni. :) Csak ami one-shotnak indult, az jó pár fejezetessé vált, amibe már Jjong jobban illet. De azóta is fantáziálok velük. :)

      Törlés
    3. Nem mondod, hogy az OFL valójában KeyTae?! Határtalanul szeretem azt a ficid, ez a páros pedig számomra még a JongKey-nél is csábítóbb. *-----*

      Törlés
    4. De bizony! :) Jinki helyett pedig Jjong lett volna. Majd ha befejezem a történetet, elmesélem, hogy mi volt az a képsor, ami először beugrott, és amire felépítettem az egész történetet. Annyit elárulok, hogy a legvégső jelenet az. És hát mindezt Taeminnel képzeltem el. :)

      Törlés
  2. Megint imádtam. És még Taemin is cuki kivételesen, főleg az a csók... annyit változott az évek alatt a srác, főleg a teste *-* Na,. az tetszik benne nagyon :D Key pedig... hát ő maga a megtestesült romantika. Nem túl nyálas, inkább az a kis aranyos, amit én is szeretek. És szerencsére te sem azokat az extra nyálas, csöpögős romantikus fajtákat írod :) És igen, ez a drabble fantasztikus volt. Még mindig simán beletudom magam élni, és legszívesebben ki se jönnék abból a világból, amit te teremtesz meg :) Nagyon nagyon tetszett, és még sok ilyet, kééérleeek *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm.. Taeminnek tényleg jót tettek az évek, bár nekem "kisfiúként" is tetszett. Key csak Key: őszinte, férfias, de épp annyira romantikus és gyengéd, amennyire kell. :)
      Nagyon örülök, hogy eltaláltam az ízlésed és a hangulatot; az utolsó két mondat pedig szinte szárnyakat adott most. *-* Hihetetlenül jólesik, amikor valaki ennyire átérzi, amit szerettem volna átadni. <3
      Köszönöm, és igyekezni fogok. :) :*

      Törlés