2013. november 2., szombat

Az érzelmek éjszakája (Super Junior) V.


Figyelmeztetés: 18+ és yaoi

Közben a nappaliban Leeteuk úgy érezte, hogy ha továbbra is ott marad, ilyen közel Heechulhoz, nem fog tudni nemet mondani neki. Egyébként is későre járt az idő, ő pedig nagyon nem szeretett korán kelni. Ezért gyorsan felállt a kanapéról, és Yesungék felé fordult:
- Én most megyek lefeküdni, és nektek is ezt javaslom, mert holnap nehéz nap vár ránk.
- Rendben, hyung, jó éjszakát! – válaszolták.
Leeteuk elindult felfelé. Mikor a lépcsőfordulóhoz ért, Heechul utána rohant, és néhány méterrel mögötte járva követte őt a folyosón. Amikor odaértek a leader szobájához, gyorsan odafutott hozzá. Leeteuk megfordult, de nem akart a másik szemébe nézni, inkább a padlóra tekintve szólalt meg:
- Figyelj Heechul, tudod, milyen nap lesz holnap. Dél körül visszaérnek a többiek, és együtt kell folytatnunk a gyakorlást a következő jelenésünkre. Minden figyelemre szükség van, hogy jól menjenek a dolgok, és ki tudjam osztani a feladatokat köztetek. Most inkább menjünk el aludni, így is túl sokáig maradtunk fenn.
Heechul telt ajkai lebbigyedtek ezt hallva, de ő nem az a típus volt, aki könnyedén feladja, ha akar valamit vagy valakit. Megfogta szerelme kezét, majd édesen kérlelő mosollyal ezt mondta:
- De hyung, te nem kívánsz engem? Olyan régen nem voltunk már együtt. Kénytelen voltam igénybe venni Siwont, mert annyira hiányoztál.
Már kimondta ezt, mikor felfogta, mit is mondott, ezért ijedtében nagyra nyíltak a szemei, és a szájához kapott. Leeteuk rezzenéstelen arccal nézett rá, és így szólt hozzá:
- Azt hiszed, nem tudtam? Semmi baj, tudom, hogy te vagy itt a legnagyobb ribanc, Heechul – fordult vissza, hogy belépjen az ajtón.
A másik erre nemhogy elszégyellte volna magát, inkább még közelebb lépett hozzá, hátulról átkarolta őt, és úgy súgta lágyan az egyik, majd a másik fülébe a következőket:
- Akkor azt is tudod, hogy csak téged szeretlek, ugye? Mikor őrajta lovagoltam, addig is csak rád gondoltam. A te csillagszemeidet, selymes ajkaidat, tökéletes mellkasodat, és gyönyörű kockás hasadat láttam magam előtt. Nem tudod, mennyire kívánlak? – kérdezte, közben nyelvével megnyalta Leeteuk nyakát, csípőjét pedig hátulról a fenekéhez nyomta.
Leeteuk nem volt igazán heves természetű, de ettől mintha elektrosokk futott volna végig az egész testén, és a szíve őrülten verni kezdett.
- Te mindig elveszed az eszem – fordult Heechul felé ellágyulva – Ezért mondtam, hogy menjünk aludni. Ha veled vagyok, másnap semmi másra nem tudok gondolni, csak rád, és a csókjaidra, az érintésedre. Hogy fogok így holnap odafigyelni a fontos dolgokra? Még ha… - Elkezdte a mondatot, de befejezni már nem tudta, mert Heechul rátapasztotta szájára az ajkait, és nyelvével vadul nyalogatni kezdte az övét.
Leeteuk képtelen volt ellenkezni, igazából őrülten felizgatta ez a kanos srác, akivel olyanok voltak, mint a tűz és a víz, az ágyban mégis tökéletes párost alkottak. Így hát belement a vad játékba, jobb kezével nagy nehezen kitapogatta a kilincset, kinyitotta az ajtót, majd lágyan behúzta a fiút a szobájába, miközben egy pillanatra sem hagyták abba a csókolózást.
Ahogy odaértek az ágyhoz, Heechul elkezdte csókolgatni szerelme legérzékenyebb pontját: a kulcscsontját, közben pedig kigombolta rajta az inget, és lágyan lehúzta azt a fiúról.
Leeteuk egyre inkább kapkodta a levegőt, és közelebb húzta magához partnerét, majd simogatni, később markolni kezdte annak kidomborodó férfiasságát. Heechul a szokásos szexuális vigyorral és halk nyögésekkel fogadta ezt.
Szerelme lehúzta róla a pólót, és lassan ledöntötte őt az ágyra, majd a nyakát kezdte lágyan nyalogatni. Heechult ez izgatta fel a leginkább, azt pedig még jobban élvezte, hogy ez a szelíd fiú ilyen vadállattá válik, amikor vele van.
Lágyan végigsimította Leeteuk tökéletes felső testét, majd kigombolta és lejjebb húzta a nadrágját és alsóját, hogy végre megérinthesse annak férfiasságát, amit szintén a legszebbnek látott az összes között.
Közben szerelme érzéki csókokat lehelt Heechul felső testére, ami nem volt olyan izmos, mint az övé, de csodálatosan szép, tejfehér bőre őrülten vonzotta az ő kényeztető ajkait. Heechul remegett a gyönyörtől, és nem bírt tovább ellenállni ennek a tökéletes látványnak; felült, odahajolt párja csípőjéhez, és tövig a szájába vette annak férfiasságát, majd először lassan, később egyre gyorsabban kezdte mozgatni a fejét.
Leeteuk teljes extázisba került ettől, már az sem érdekelte, ki hallja, hangosan élvezte ennek a vad éjszakának minden percét. Amikor a csúcsra ért, olyan hangos volt, hogy azon még Heechul is meglepődött.
Megtörölte a száját, felemelte a fejét, majd a szokásos sunyi tekintettel és kaján vigyorral megkérdezte őt:
- Ennyire jó velem? És te nem is akartad.
Ezután halkan a fülébe súgta a következőket, miközben szerelme kezét rátette álló férfiasságára:
- Ugye emlékszel még, miért lettél kutyus? Lennél az én kutyusom ma este is?
Leeteuk még nem tért teljesen magához, így nem volt ereje válaszolni, de édes mosoly ült az arcára, miközben még a szemei is mosolyogtak. Párja kezeit megfogva felkelt az ágyból, majd négykézlábra ereszkedett, hogy utat engedjen neki.
Heechul nem akart fájdalmat okozni, ezért nagyon óvatosan hatolt szerelmébe, és lassan kezdtek el együtt mozogni. Tökéletes összhangban mozogtak együtt, miközben mindketten egyre hangosabb nyögéseket hallattak.
A csúcsra érve Heechul úgy érezte, megnyílik alatta a föld, és ő csak zuhan lefelé ebben az őrült vágyban égve. Leeteuk teljesen ellazult, és hasra feküdt az ágyban, kedvese pedig ott maradt fölötte.
Amikor a lélegzetvételeik már lelassultak, Heechul párja mellé csúszott, és így aludtak el, egymást átölelve. 



...Ézemi...

2 megjegyzés:

  1. Heechul is tud gyengéd lenni és van kedves oldala is :) Ez a rész is nagyon tetszett.
    *de még mindig Yesung és Wookie miatt izgul*

    VálaszTörlés