2013. október 27., vasárnap

Az érzelmek éjszakája (Super Junior) IV.


Figyelmeztetés: 18+ és yaoi

Donghae leült a kanapéra, szerelme az ölébe, és csak élvezték egymás társaságát. Halkan sugdolóztak, simogatták egymást, majd Donghae belenyalt Hyukie fülébe, aki már nagyon nehezen tudta visszatartani magát, hogy ott mindenki előtt magáévá tegye a párját, de megpróbált még várni egy kicsit.
Leeteuk is átült a kanapé másik felére, Heechul pedig rögtön mellé. Egyre közelebb húzódott hozzá, miközben csak lökte neki a szöveget: pletykákat, vicceket, mindent, ami eszébe jutott. Minden pillantása felért egy szexuális felhívással, amivel folyamatosan szerelme szemeit bombázta.
Leeteuk megpróbált nem odafigyelni, és úgy tenni, mintha csak barátként beszélgetnének, de az esti csók után már nem volt képes érdektelenséget színlelni.
Ezt a jelenetet a nappali ablakán keresztül Siwon is látta, aki még mindig odakint próbált lenyugodni. Titokban teljesen bele volt esve Heechulba, de ezt még magának sem merte bevallani. Mégis hogy nézne az ki, hogy a nők kedvence egy ilyen fiúért epekedik?!
Viszont bármit tett, és bármit is mutatott a külvilág felé, igazából nem tudta kiverni Heechult a fejéből. Tudta, hogy ő csak egy pótlék a számára, mégis állandóan azokra a pillanatokra gondolt, amikor egymással szeretkeztek.
Mikor az este észrevette, hogy Leeteukkel megint közel kerülnek egymáshoz, először nagyon szomorú lett, majd őrülten dühös és féltékeny. Shindong észrevette ezt rajta, de amikor segíteni akart, Siwon mérgében hevesen elutasította.
A kanapén történteket látva tovább fokozódott az előbbi dühe, hirtelen berontott a házba, végigrohant a nappalin, felviharzott az emeletre, egyenesen a szobájába, és magára csapta az ajtót. Nem bírta volna tovább nézni kettőjüket.
Donghae és Hyukie egymással, Heechul és Leeteuk pedig saját gondolataikkal voltak elfoglalva, ezért nekik fel se tűnt Siwon viselkedése.
Yesung és Wookie még mindig az asztalnál ültek ekkor, és csak ők vették észre, hogy valami nagyon nincs rendben. Wookie felállt, hogy Siwon után menjen, de egy kéz megfogta az övét:
- Inkább maradj, jobb neki most egyedül.
Wookie csendben visszaült az asztalhoz, majd Yesungra pillantott, és találkozott a tekintetük. Az első pillanatban szégyenében lesütötte a szemét, de Yesung megsimogatta az állát, és kezével lágyan felfelé húzta, hogy újra egymás szemébe nézhessenek.
Így ültek pár percig, egymás tekintetébe feledkezve, amikor lógó orral belépett az ajtón Shindong. Körülnézett a nappaliban, majd a látványtól még szomorúbb arcot vágva elindult az emeletre a szobája felé. Az ő problémája már senkinek nem tűnt fel.
Közben Hyukie és Donghae úgy belemelegedtek a játékba a kanapén, hogy az előbbi már tényleg nem bírta tovább visszafogni magát. Vigyorogva súgta kedvese fülébe:
- Hallottad, mit mondott a leaderünk, mielőtt elkezdtünk játszani? Le kellene már feküdnünk, késő van.
- Igazad van, menjünk aludni – felelt Donghae édesen mosolyogva.
A pár felállt a kanapéról, és kézen fogva mentek a második emeletre, Donghae szobája felé. Utóbbi közben arra gondolt, hogy tényleg jó lenne már aludni, mert elég álmos. Az ajtóhoz érve kinyitotta azt, és belépett a szobába, majd szerelme is követte.
Ahogy becsukódott az ajtó, Hyukie nem bírta tovább visszatartani a vágyait, odanyomta Donghaet az ajtóhoz, és vadul csókolni kezdte az ajkait. Az áldozatot első pillanatban meglepetésként érte ez a dolog, de ahogy érezte szerelme testét a sajátjához simulni, minden porcikáját elöntötte a vágy, és már nem gondolt többé az alvásra.
Szorosan magához húzta Hyukie-t, hogy még jobban érezze annak szép testét, a lélegzetvételét, a szívdobogását, miközben nyelvük vadul táncolt egymás szájában.
Hyukie átölelte a derekát, és az ágy felé vonta, majd lelökte őt az ágyra. Egy mozdulattal lehúzta a pólóját, és elkezdte csókolgatni annak izmos hasát. Donghae hasa érzékeny terület volt, különösen a köldöke. Párja persze jól tudta ezt, és élvezte, hogy egyre fokozódó gyönyört okoz neki.
Az oldalánál kezdte, lágy csókot nyomott rá ajkaival, miközben a nyelve hegyével megérintette bőrét. Majd lassan elkezdett felfelé haladni szerelme hasán, egészen a mellbimbójáig. Mindkét mellbimbóját körbeölelte a nyelvével, ezután elindult lefelé. Egyre kisebb köröket írt le párja testén a csókjaival, és ahogy közelített annak köldöke felé, Donghae annál gyorsabban vette a levegőt, és szorította magához őt.
Ahogy a köldökéhez ért, vadul nyalogatni és szívni kezdte, amitől szerelme úgy érezte, az egész teste lángol a forróságtól, a férfiassága pedig mindjárt utat tör magának vékony szatén nadrágján keresztül. Hyukie jól ismerte ezt a hatást, és azzal folytatta, ami mindkettejükben tovább fokozta a gyönyört.
Lassan elkezdett a szájával lefelé haladni Donghae köldökétől, közben pedig ujjaival  simogatni kezdte annak domborodó férfiasságát. Ahogy ajkaival odaért a nadrágja széléhez, fölé hajolt, és azon keresztül lágyan lehelni kezdte ezt a részt, miközben ajkaival egyre többször érintette meg.
Donghae halk nyögésekkel felelt erre, ami még jobban felizgatta a szerelmét. Fogaival egyenként kigombolta mindhárom gombot a nadrágon, amit lejjebb húzott, és már csak az alsón keresztül folytatta a forró leheléseket, amelyek mindegyikébe beleremegett kedvese egész teste.
Rámosolygott teljesen elgyengült párjára, majd a szokásos vigyorral az arcán ismét a csípője fölé hajolt. Két kezével mindkét oldalon megfogta az alsója gumis derekát, majd középen is megtette ezt a fogaival, miközben lágyan érintette Donghae makkját.
Lassan lehúzta róla az alsót a nadrággal együtt, és eldobta a szoba sarkába. Nyelvének gyors mozdulataival kezdte izgatni Donghae férfiasságát, majd ajkaival is rácuppant, és teljesen beszívta azt. Közben ujjaival mögötte is izgatni kezdte.
Először csak lágyan simogatta, majd egyre erősebben, végül ujjaival belé is hatolt, hogy még nagyobb élvezetet okozzon neki. Donghae egyre hevesebb csípőmozgatással és nyögésekkel reagált erre, úgy érezte, mindjárt szétrobban.
Hyukie tovább folytatta, másik kezével is párja péniszét kezdte el izgatni, miközben egyre gyorsabb tempóban mozgatta rajta a száját és cirógatta a nyelvével annak makkját. Donghae hatalmasat nyögött, és egész teste lángba borult, miközben a csúcsra ért.
Legtöbbször kis pihenő után kedvesét is hasonló gyönyörben szokta részesíteni, de most még közelebbről akarta őt érezni. Először felült az ágyban, szemben Hyukie-val, megragadta párja ingét, és lassan elkezdte kigombolni. Közben láthatóvá váló kulcscsontját, majd lejjebb haladva szépen ívelt mellkasát csókolgatta, másik kezével pedig kedvesének izmos hátát simogatta.
Amikor az összes gombbal végzett, lehúzta azt a fiúról, majd Hyukie mögé ült, és lágy csókkal érintette a fiú vállát. Közben kezeivel kigombolta annak farmerét, és simogatni kezdte a férfiasságát.
A válla után lassan haladt lejjebb, csókokkal borítva el szerelme hátát. Hyukie minden érintésbe beleborzongott, hiszen a háta volt a legérzékenyebb pontja.
Ahogy Donghae elért a gerincéig, a csók közben nyelvével is nyalogatni kezdte, és így haladt végig minden csigolyáján. Hyukie érzéki nyögésekkel tudatta, mennyire élvezi ezt a kényeztetést, ami szerelme vágyait is újra felerősítette.
A derekához érve Donghae előretolta őt az ágyon, felső testét pedig előre döntötte, és combjáig lehúzta róla a farmert és az alsót, hogy hozzáférhessen a gerince többi részéhez.
Miközben csókjaival továbbindult lefelé, jobb kezével megfogta Hyukie kemény férfiasságát, és gyors mozdulatokkal kezdte tovább izgatni, bal kezének ujjaival pedig a mögötte levő területet simogatta. A fiú egyre hevesebben kapkodta a levegőt, és már közel járt a gyönyör csúcsához, amikor Donghae egyszer csak megfogta őt a csípőjénél, és a sajátja felé húzta.
Hyukie meglepődött, de benne volt a játékban. Miközben Donghae hátulról lassan belé hatolt, halk nyögés hagyta el az ajkait. Donghaet még jobban felizgatta ez, ezért nem várt sokáig, hamar gyorsítani kezdett a tempón. Egyre vadabb lökésekkel hatolt belé újra és újra, miközben gyorsabban és erősebben ingerelte jobb kezével szerelme férfiasságát, amíg mindketten el nem jutottak a kirobbanó orgazmusig.
Ebben a pillanatban úgy érezték, hogy teljesen eggyé váltak, és egy másik világban vannak. Elmosódott a határ közöttük, ketten alkottak egy egészet. Néhány percig így feküdtek egymást átölelve, majd Donghae törte meg a bensőséges csendet:
- Mi volt ez, amit műveltél velem már az ajtóban?
Hyukie hátrafordította a fejét, hogy szerelme szemébe tudjon nézni, és kacér mosollyal arcán így felelt:
- Miért, talán nem tetszett? És én is kérdezhetném, hogy miért rántottál csak így a farkadra…
- Nagyon felizgattál, és érezni akartalak. Még közelebb akartalak érezni magamhoz. Nagyon szeretlek, már elfelejtetted? – nyalta meg a másik fülcimpáját.
- Látom a szemedben, hogy felejthetném el?! – húzta önelégülten még szélesebb mosolyra a száját Hyukie - Én is nagyon szeretlek, és már délután óta kívántalak. Ezért estem úgy neked.
Donghae nem válaszolt, csak szorosabbra fonta karjait kedvese derekán, miközben lassan rendeződtek a lélegzetvételeik. Pár perc múlva kimászott Hyukie mögül, és kivett egy vékony plédet az ágy alatti fiókból, amit szerelmére terített. Visszatért mögé, és újra átkarolta őt a takaró alatt, így aludtak el békésen. 

...Ézemi...

2 megjegyzés:

  1. Ááá okés nem Leeteuk hanem Heechul, de hogy ez a fiú sosem tud hűséges maradni! :D
    Eunhyuk meg Donghae együttlétét meg annyira szépen leírtad!
    Még hogy te akarsz tőlem tanulni, nekem kell inkább tőled!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd elmesélem, honnan jött az, hogy Hee nem tud hűséges maradni, tetszeni fog.:D
      Ez is nagyon jól esik, de te akkor is sokkal érzékletesebben fogalmazol. :)

      Törlés