2013. október 23., szerda

Az érzelmek éjszakája (Super Junior) II.


Figyelmeztetés: 12+ és yaoi

A második emeleten Hyukie és Donghae még mindig a szobában bolondoztak.
Utóbbi épp végignyalta kedvese nagy lábujját, és megkérdezte tőle:
- Ez milyen állat volt?
Hyukie gondolkodni kezdett, majd rávágta:
- Tehén!
- Nem-nem – vigyorgott rá Donghae –, a tehén így nyal – hajolt oda párja lába fölé, arcán még szélesebb mosollyal; majd teljesen kinyújtotta a nyelvét, és végignyalta Hyukie egész lábfejét, miközben teljesen összenyálazta.
- Ne csináld, nagyon csikiz! – nevetett Hyukie, miközben maga alá húzta a lábát – Inkább menjünk le, nézzük meg, mit csinálnak a többiek. A csirke is biztos mindjárt itt lesz.
- Igazad van, mindjárt vacsorázhatunk – húzta végig ujjait kedvese arcán, miközben édesen mosolygott.
Megfogták egymás kezét, és úgy indultak lefelé a lépcsőn.
Amikor leértek a földszintre, ugyanúgy kéz a kézben sétáltak az asztal felé. Néhány másodpercig figyelték az eseményeket, de aztán úgy döntöttek, inkább kicsit arrébb vonulnak kettesben, és saját játékot kezdenek.
Leültek hát egymással szemben az asztal túlsó felére, Siwonékhoz közel, és elkezdtek piros pacsizni. Természetesen náluk ez a játék egy kicsit másképp festett, mint ahogy általában játsszák.
Donghae tenyérrel felfelé odanyújtotta kezeit Hyukie elé, aki fölé helyezte saját kezeit, tenyérrel lefelé.  Egy kis „melegítés” után az előbb említett megpróbált rácsapni szerelme kezére. El is találta az ujjait, ezért az volt a jutalma, hogy megpuszilhatta Hyukie arcát, aki mosollyal nézett vissza rá.
A második menetben ismét a győztesnek volt lehetősége a másik kezére csapni. Donghae ismét eltalálta párja kezét. Igaz, most csak a kisujját, de ez is találat volt. Ezért egy mosoly kíséretében közel hajolt Hyukiehoz, és puszit adott az ajkaira, ami jól láthatóan kedvére volt a másiknak.
Siwon és Shindong csak figyelték a jelenetet. Előbbi szomorú tekintettel az arcán súgta oda barátjának:
- Most jöttek le odafentről, de már a témánál vannak.
- Ne irigykedj! – válaszolta mosolyogva Shindong.
- Irigykedni? Ugyan miért… és kire? Annyi nőt kapok meg, amennyit csak akarok – válaszolt Siwon durcásan, és sértettségében néhány percig rá se nézett barátjára.
Most valahogy mintha nem lett volna önmaga. Nem mosolygott, mint máskor, csak nézett maga elé, és még ezt a poént is sértésnek élte meg.
A harmadik fordulóban Hyukienak megint nem sikerült időben elhúznia a kezét, ezért Donghae odahajolt hozzá, és érzéki csókban részesítette.
Hyukiera úgy hatott ez, mint egy áramütés, legszívesebben azonnal kézen fogta volna szerelmét, hogy felmenjen vele az emeletre. De még csak most jöttek le, és nem is vacsoráztak. Így igyekezett lenyugtatni magát, bár ez ebben a helyzetben lehetetlen küldetésnek tűnt.
Egyszer csak megszólalt a csengő, a vacsora megérkezett. Wookie elindult kifelé, Yesung pedig vele ment, hogy segítsen neki.
Közben Siwon, Shindong, és Kyu lepakoltak az asztalról, megterítettek, és előkészítették az evőpálcákat.
Először Siwon ült le, Shindong mellé telepedett, majd Donghae és Hyukie is odamentek, és leültek egymás mellé. Utána Leeteuk foglalt helyet Siwonékkal szemben, Heechul pedig azonnal követte őt, és hangtalanul tette le magát a székre.
Ezután ért oda Yesung és Kyu, akik Leeteukék mellé ültek..
Wookie osztotta szét a csirkéket, így ő maradt utoljára. Pár másodperc gondolkodás után Kyu mellé telepedett le. Yesung csak nézte ezt, majd megszólalt:
- Miért nem ülsz kettőnk közé? – kérdezte tőle hangosan.
- Rendben van – válaszolta Wookie szégyenlős mosollyal, majd végül mindhárman elhelyezkedtek.
Evés közben Donghae tovább idétlenkedett Hyukieval. A szájába vett egy darab húst, majd ajkaival és a nyelvével tette azt be párja szájába.
Hyukiet ez is nagyon felizgatta, de megpróbált uralkodni magán, és csak szimplán játszani kedvesével. Nyelvével végignyalta az evőpálcát, azután azzal tette Donghae szájába a falatokat.
Velük szemben Heechul szintén az evőpálcát nyalogatta; majd megfogott vele egy darab húst, Leeteuk feje körül körözött vele, miközben csábító tekintettel figyelte a falatot. Ezután ismét maga felé húzta a kezét, és olyan arckifejezéssel vette a szájába a húst, amiről az embernek nem az étkezés jut eszébe.
De hiába próbálta magára vonni a leader figyelmét, nem sikerült. Tudta azonban, hogy képes levenni őt a lábáról, csak azt kellett még kitalálnia, hogy ekkor éppen mit használjon, amivel elérheti ezt.
Siwon viszont meredten figyelte őt, csak Shindong hangja zökkentette ki a mélázásból.
- Ti ketten, meg te, Heechul, fejezzétek már be! Elmegy az étvágyam tőletek!
- Hogy neked bármitől is elmenne az étvágyad, arra még nem volt példa – szólt epésen Yesung, mire a többiek jót nevettek.
- Még egy ilyen, és halott vagy! – morogta Shindong.
Értette a poénokat, de arra nagyon allergiás volt, ha az étkezési szokásával viccelődtek a többiek.
Közben az asztal másik oldalán Yesung, Wookie és Kyu csendesen ettek. Wookie egy pillanatra elfelejtkezett magáról, és elkezdte Yesungot bámulni.
Igazából az első közös szereplésük óta szerelmes volt belé, de ezt soha nem merte elmondani, sőt kimutatni sem, mert nagyon félt a visszautasítástól. Ahogy most nézte őt, arra gondolt, hogy mennyire örül, hogy mellette lehet, még ha csak barátként is.
Néhány másodperc után Yesung felemelte a fejét, és összetalálkozott a tekintetük. Wookie ijedten kapta el a fejét, de ekkor már késő volt. Yesung nem szólt semmit, de abbahagyta az evést, és csak nézett maga elé. Kyu észrevette ezt, és a fiúra nézett:
- Hyung, valami baj van?
- Nem, semmi. Csak elgondolkodtam – válaszolta Yesung, de elméjéből csak nem tudta kiverni azt a bizonyos gondolatot.
Kyu nemsokára befejezte az evést, majd odament Leeteukhöz:
- Hyung, nekem el kell mennem, randim lesz.
Heechul vigyorogva közbeszólt:
- Az hogy lehet? Henry csak holnap érkezik – mondta, és közben röhögésben tört ki.
- Hallgass, te barom, az csak véletlen baleset volt, és csak egyszer történt meg – lökte oldalba Kyu.
Leeteuk közben válaszolt:
- Rendben, menj, de reggel időben legyél itt, sok a dolgunk.
- Oké, Hyung! – mondta mosolyogva Kyu, és a szobája felé indult.
Ekkor Donghae és Hyukie is befejezte az evést.  Ahogy ilyenkor szokás, ők kezdtek el először mosogatni, majd ahogy végeztek, sorban mindenki elmosta a saját dolgait, és segített összepakolni. 

...Ézemi...

2 megjegyzés:

  1. "A csirke is biztos mindjárt itt lesz." - Hyukie, te is egy nagy csirke vagy! Kezd egyre cukibb lenni ez a játékos Donghae. Heechul még mindig kikészít, imádom!
    És idefigyeljen kisasszony! Mi ez a Kyu-Henry affér? Mikor elolvastam, majdnem leestem a székről :D Ez valahol esetleg meg vagyon írva? :3
    Szegény Siwont úgy sajnálom, remélem kiderül miért ilyen szomorú, bár van egy olyan érzésem, hogy Leeteuk az okozója, vagy egy másik tag. :(

    VálaszTörlés
  2. Olyan jól esnek ezek a szavak, nagyon köszönöm! :)
    Kyu és Henry nincs megírva, de ha szeretnéd, belefoghatok.:) Jó kis merénylet lenne önmagam ellen... :D
    Siwonnal kapcsolatban jó helyen kapiskálsz, de ki fog derülni. :)

    VálaszTörlés